Anmeldelser

Frederik de Neergaard
Frederik de Neergaard
2024-01-29
Du får det ikke meget bedre. Normalt teoriundervisning kan gost være ret langhåret, men med Nils får du altid et smil på. Jeg har også kørt med Nils og det har været en kæmpe fornøjelse. Det kan klart anbefales!
Sidse Kruse Roslev
Sidse Kruse Roslev
2024-01-26
Nils er yderst professionel og engageret i undervisningen. Klare instruktioner, tålmodighed, god kommunikation og god humor. Anbefales varmt!
Nikolaj de Neergaard
Nikolaj de Neergaard
2023-12-18
Jeg ville klart anbefale godt kørt. Der var mega fed stemning både til teori, men også inde i bilen. Jeg havde Nils som kørelærer, og han er super god til at lære fra sig, og man kan mærke at han har gjort det i mange år.
Alexander Korsbæk Nørby
Alexander Korsbæk Nørby
2023-10-18
Nils har gjort det rigtig godt, og yderligere end kun at lære mig det basiske for at bestå en teori og køreprøve. Så lærer man hen af vejen en masse rigtig fede teknikker til at begås i trafikken med hans erfaring hen af årene.
Adib Schmidt
Adib Schmidt
2023-09-27
Nils er ikke bare en dygtig kørelærer, der ikke har svært ved at lære fra sig, men også en konstant kilde til god stemning, der løfter ens humør, uanset hvad man har følt inden sine kørelektioner.
isabella jensen
isabella jensen
2023-09-19
Sjove og hyggelige teoritimer og altid hyggeligt at køre med Nils. Kan klart anbefales herfra!✨✨
Celina Sommer
Celina Sommer
2023-08-18
Super lærerige og hyggelige køretimer sammen med Niels. Virkelig en god oplevelse og kæmpe anbefaling herfra.
Emma Jean Bruus-Jensen
Emma Jean Bruus-Jensen
2023-08-18
Fantastisk, lærerig og sjov teoriunderving, og helt igennem professionel og gode køretimer! Meget tilfreds 😁
R

Glæd en du holder af

Kontakt Godt Kørt for at høre mere… 

Gavekort

Glæd en du holder af med et gavekort til Godt Kørt. Hvad enten det er en hel lovpakke eller et bidrag hertil varmer det altid hos personen der skal til at tage kørekort, at mærke opbakningen. At tage kørekort er en stor ting og hos Godt Kørt er dit barn/barnebarn i de bedste hænder.

Kontakt Godt Kørt for at høre mere…

Når man tager et kørekort, køber man en lovpakke, og derudover skal der betales for lægeerklæring, førstehjælp, teoriprøve, praktisk prøve og evt. ekstra kørelektioner og teoribog.

 

Kontakt